Een stiekem diner voor twee

Zin in een romantisch avondje? Kook een diner voor twee. Romantisch met z’n twee de keuken in. Of verras je liefde. Altijd goed voor de relatie. En uit op wat meer dan alleen een volle buik? Dan hier wat inspiratie voor lustopwekkend voedsel.

Vooraf – Bruschetta

Snijd een stokbrood in plakken. Bak de stukken stokbrood in de pan met wat olijfolie, knoflook en italiaanse kruiden. Snijd ondertussen tomaat in blokjes, snipper een ui en pak wat basilicum. Haal de stokbroodjes uit de pan, beleg ze met tomaat en de versnipperde ui en garneer met basilicum blaadjes. Lustopwekkend voedsel: knoflook en tomaat! Knoflook zorgt ervoor dat je bloed harder stroomt. Tomaat werd vroeger de liefdesappel genoemd… Oh en uien zijn in de arabische cultuur berucht om hun uitgebreide en geraffineerde liefdesspel.

Hoofdgerecht –  Vis met asperges

Trek je portemonnee maar open: vis. Vis bevat fosfor en laat dat een prikkelend effect hebben op de blaas en op de genitale zone. Paling is waarschijnlijk ook nog eens lustopwekkend dankzij het uiterlijk. Waar het hoofd vol van is…. Het is maar hoe je het bekijkt! Lust je geen paling? Dan is zalm, kreeft of kaviaar ook wel goed.  Heerlijk met wat asperges als bijgerecht, want die zijn rijk aan foliumzuur waardoor je sneller een orgasme krijgt. En misschien wat krieltjes. Vroeger werden aardappels ook als lustopwekkend gezien. Of dat nu nog zo is?

Hoofdgerecht – Vlees gegarneerd met zoete perzik

Helemaal geen viseter? Probeer dan eens wild: fazant, duif of orgaanvlees. Heerlijk om te garneren met zoete abrikozen of perzik. Deze fruitsoorten doen mensen denken aan het vrouwelijke geslachtsdeel…

Nagerecht – Banaan en chocolade

Hmm, heerlijke zoete bananen omhuld met chocolade. Smelt pure chocolade in een pannetje, snijd de banaan in een paar plakjes en dip deze in de chocolade. Even in de koelkast, zodat de chocolade stolt. Of koop gewoon chocolade ijs en doe daar banaan bij. Of bananenijs en garneer met chocoladesaus. Het is maar net wat voor keukenprins of prinses je bent! De banaan doet vrouwen denken aan het mannelijke geslachtsdeel. Voor de mannen: het mannelijke libido verhoogt dankzij het bromelia enzym dat een banaan bevat. Chocolade brengt het gevoel van geluk, opwinding en euforie – seks gegarandeerd.

 

Less is more

Maak niet te veel eten  klaar, want een avondje uitgebreid eten leidt vaak tot een vol gevoel. Dat is nou niet echt libidoverhogend… Je wordt er lui van en hebt alleen maar zin om op de bank te hangen. Dus in dit geval: minder eten zorgt voor meer seks ;).