10 tips voor snelle romantiek

Iets goed te maken? Zeurt je partner om romantiek? Met deze 10 tips ben je de romantiek zelve zonder dat het je enige moeite kost!

Tip nummer 1: Het onverwachte kaartje
Niets is leuker dan een onverwacht romantisch momentje. En natuurlijk heb je geen zin om langs een winkel te gaan en een half uur voor de kaartjes-carousels te staan om te moeten kiezen. En dan moet je ook nog iets passends op het kaartje zetten wat past bij je partner. Pffff. Nee wij maken het jou graag simpel. Het kaartje stuur je via een van de online aanbieders.
Kies voor deze om je waardering uit te spreken:
https://www.kaartje2go.nl/liefde-kaarten/liefde-kaart-goud-ww
Of voor deze voor een wat lolligere insteek:
https://www.greetz.nl/kaart/detail/je-bent-fucking-geweldig-/1142746745

Dan de tekst. Houd het gewoon simpel. Het hoeft niks zwaars te worden, het is tenslotte een spontaan kaartje.
– Kies een zin uit haar favoriete nummer. Zo laat je meteen zien dat je haar goed kent.
– Kies een van deze mooie zinnen:
And suddenly all the love songs are about you..
my favorite thing to do is you
Het mooiste plekje op aarde is in jouw armen
I love you to the moon and back
Of gewoon ‘Ik hou van jou’ doet het ook altijd goed.

Pro tip: Laat het kaartje op het werk bezorgen, dan kan ze er ook nog over opscheppen tegen haar collega’s!

Tip 2: Ontbijt op bed
En dat maak je natuurlijk niet zelf. Gewoon lekker online bestellen.

Tip 3: Een bloemetje
Niets is romantischer dan een bosje bloemen of gewoon een enkele roos. Laat ze op je werk bezorgen en neem ze mee naar huis. Scheelt je een ritje naar de bloemenzaak terwijl het lijkt alsof je wel de moeite hebt genomen. Veel beter dan thuis laten bezorgen.

Tip 4: Zorg dat je NU het gesprek met je partner richt op iets wat ze graag wil hebben. Noteer het in je telefoon. En laat het daar lekker staan tot je het een keer nodig hebt, ze jarig is, het kerst is etcetera. Dan heb je altijd iets om te geven wat ze leuk vindt en waarschijnlijk zelf al weer vergeten is.

Tip 5: Besteed het uit
Als je tegen je moeder zegt dat je iets romantisch voor je meisje / vrouw wilt doen dan doet ze dat maar al te graag. Geef haar de sleutel van je huis en laat haar de tafel leuk opmaken met een paar rozenblaadjes. Zelf rijd je langs een restaurant voor het eten. Simpel, snel en zeer romantisch. Wel het eten opdienen voordat ze thuis is en de verpakkingen in de kliko gooien.

Tip nummer 6: Smeer een boterham voor haar met een smiley en een hartje. Simpel toch ontzettend effectief. Voor maximaal effect combineer je deze tip met een van de overige tips.

Tip 7: Geef haar een tegoedbonnetje / IOU
Geef haar een briefje met daarop een tegoed. De bon kan ze inzetten wanneer ze maar wil. Denk aan:
Een uur onbeperkt mijn aandacht. Ik zeg niets ik luister alleen naar jou.
Een massage tegoedbon
Avondje vrije keuze op Netflix
Uit eten gaan

Nu denk je: ja maar dat kost nu niet veel moeite maar straks wel:
Dat schrijf je natuurlijk met verdwijnende inkt. Ze bewaard het briefje ergens en kan het daarna nooit meer terugvinden omdat de tekst is verdwenen.
Dat doe je met deze pen: https://www.minigadgets.nl/index.php?item=pen-met-verdwijnende-inkt&action=article&aid=2475&lang=nl

Tip 8: Geef haar een datum door en zeg dat ze die vrij moet houden. Boek een afspraak voor haar bij de schoonheidssalon, massagesalon of manicure. Vooral de manicure doet het goed. Als haar vriendinnen wat over haar nagels zeggen kan ze met jouw kadootje pronken.

Tip 9: Sexy lingerie
Deze tip is niet geheel uit eigenbelang. Koop een leuk setje voor haar waar je haar zelf graag in ziet. Loop dus nu naar haar ondergoed la en sla haar maten op in je telefoon. Heb je ze ook altijd bij de hand.

Tip 10:
Voor deze tip moet je het wel echt zeker weten.
Vraag haar ten huwelijk.
De bruiloft regelt ze toch het liefste zelf (perfectionistisch als ze is).